Koeienvlees_Assendelft_Kaas

Ons vlees

Kramer_Koeienvlees_Kaas_Assendelft

Het vlees wat in onze winkel verkrijgbaar is, is afkomstig van onze eigen koeien. Na een mooi en goed leven als melkkoe, waarin de koe alle liefdevolle verzorging heeft gehad die zij nodig had en het haar aan niets heeft ontbroken, zijn wij best trots dat wij u dit heerlijke stukje vlees kunnen aanbieden. Vlees met een (eerlijk) verhaal.
Want wie weet nu beter waar de koe mee grootgebracht is dan de boer zelf? Wij vertellen u graag het verhaal achter onze koeien, zodat u ‘s avonds extra kunt genieten van het stukje vlees op uw bord.

Ons vleesassortiment is wisselend en niet onbeperkt, de ene koe is tenslotte de andere niet. Zoekt u nu net dat allerlekkerste stukje, laat het ons weten. Dan geven wij u een seintje zodra het in de vriezer voorradig is!

Vlees_Kramer_Assendelft

Beemsterkaas

beemsterkaas_assendelft

Trots zijn wij op ons eindproduct; de enige echte Beemsterkaas!

Wij leveren onze koeienmelk aan Cono Kaasmakers. Zij maken vervolgens, op ambachtelijke en duurzame wijze, de lekkerste Beemsterkazen in een duurzame kaasmakerij met de modernste technieken in de Beemsterpolder. Trots zijn wij ook dat wij u kunnen vertellen dat Beemsterkaas zo heerlijk rijk van smaak is, omdat onze koeien gemiddeld 1450 uur per jaar buiten lopen. Dit komt de smaak van de kazen absoluut ten goede.
Naast de welbekende belegen, jong belegen en oude kaas, heeft Beemster ook een rijk assortiment aan kruidenkazen als mosterd, komijn en brandnetel. Maar ook bijzondere smaken als pesto en truffel behoren tot het assortiment. Zelfs een geitenkaas komt uit de Beemster kaasmakerij.

Zuivelproducten

Zuivelproducten_assendelft

De zuivelproducten die wij in onze winkel verkopen zijn afkomstig uit de regio, namelijk uit de Westzanerpolder.

De Westzaanse Zuivelboerderij verzuivelt de melk van haar eigen koeien o.a. tot yoghurt en vla in diverse smaken, kwark, kefir, roomboter, slagroom. Bent u benieuwd naar ons assortiment Westzaanse zuivel?
Neem dan een kijkje in de winkel.